11.04.2009.

Jos markera u kreativnom neredu


Nisam narocito vredna u pravljenju slicica. Posvetila sam se malo i drugim stvarima, a sada je vazno prikupljati biljke i slagati ih da se presuju. Vidim i jorgovani procvetali.
Sinoc sam uradila nekoliko markera, pa da pokazem.
Pokazacu vam i svoj kreativni nered. Nemam kutak za rad, pa sve stvarcice drzim na dve police plakara, a onda iznesem na veliki trpezarijski sto, i ne moze sve tu da se stavi. Dok iznesem, dok slozim i vratim, treba vremena, da imam svoj kutak, mozda bih i vise uradila.
Moj veliki problem je i neznanje fotografisanja. Sve fotografije su mi lose, iako se trudim, ali taj trud je u stvari nagadjanje, ne znam nista, pa bih na tome trebala da poradim.

Those are my new bookmarks, with new spring pressed flowers.
You can see my material, so many boxes full of pressed flowers and leaves.

5 коментара:

 1. Fotografiranje!? Ako fotografiraš s aparatom - stavi na najmanju udaljenost 2 m, ovi danas aparati mogu imati i biranje finoće slikanja i obavezno mirnu ruku. /Ha ha ja se nekad nalaktim da imam fiksirane ruke na podlogu.:)/ A kad gledam tvoj rad tek sad sam primijetila da svako cvijeće ima svoju odgovarajuću podlogu... Ma baš je po mom ukusu radjeno. Lijepo!

  ОдговориИзбриши
 2. Razumem te za kreativni haos, i prostor. Meni takodje fali moj sto... i police. Tako da mi se cesto desava da izgubim volju sa bilo sta radim, kada se samo setim koliko mi vremena treba da sve namestim...
  Inace radovi su zanimljivi, ali moram samo da pitam- da li ti se cini da su mozda neki malo prazni? Mozda da dodas jos nesto?
  (meni su profesori u srednjoj stalno ovo govorili za radove... pa sam sada verovatno time opterecena)

  ОдговориИзбриши
 3. Tako volim, kad dobijem savet i sugestiju. Imacu u vidu.
  Drangulije, u pitanju su granicnici, po neki je bogatiji, u svetu se prave samo sa jednim cveticem, ali ima i buketica u minijaturi. Kako koji, ali trudicu se da budu bogatiji, mozda i drugim detaljima.
  Hvala puno.

  ОдговориИзбриши
 4. Uh, sviđa mi se taj tvoj kreativni haos :)

  ОдговориИзбриши
 5. Mnogo je interesantan taj haos, posebno one kutijice pune biljaka. Ne mogu ni da zamislim koliko ti je vremena trebalo za njih!
  Markeri su bas lepi i nezni i ja sam ponosna vlasnica nekoliko njih.

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!