14.08.2009.

NESTO SASVIM DRUGACIJEJos kao devojcica, naucila sam da heklam, odnosno, kukicam.
Nisam to radila godinama, od kada sam heklala trake za poentles. Dok sam morala da mirujem, nisam mogla da radim sa cveticima, pa sam u krevetu zapocela ono sto sam mogla, u polulezecem polozaju.
Procenite koliko mi je uspelo.

18 коментара:

 1. Hvala!
  Ja dozvoljavam anonimne komentare, zbog onih koji nisu na registrovani na blogger.com, ali bih volela da se u samom komentaru potpise, da znam kome zahvaljujem.

  ОдговориИзбриши
 2. Neno! Pa ovo je divno! Svaka cast, mozda nas u buducnosti obradujes jos kojom torbicom :)

  ОдговориИзбриши
 3. Svaka cast! Samo nastavi da heklas...
  Bice zabavnije (ja po sebi znam... kada krenem da radim, ne znam sta cu pre- he he he)...
  :)

  ОдговориИзбриши
 4. Vec ti rekoh da je torbica vrlo lepa :) nadam se da je ovo samo pocetak :)

  ОдговориИзбриши
 5. Po torbici bi rekla da ti je ovaj nesretan slučaj dao mogućnost da se posvetiš u miru stvarima za koje u žurbi nebi imala vremena. :) Ovaj heklani rad je predivan i definitivno bi trebala imati heklicu više u rukama! Nadam se da si se oporavila što ti od srca želim.

  ОдговориИзбриши
 6. Hvala svima.
  Torbica je za moje cerke, one i inace nose naizmenicno takve stvari, ali radicu jos. Za heklanje ne treba da iznosim gomilu kutijica i materijala i iznova pakujem, dakle, prakticnije je.
  Zao mi je sto torbica nije veca, ali taj drap konac je ostao iz davnih vremena i jedva je bilo dovoljno.

  ОдговориИзбриши
 7. Torbica je super. Eto kako iz neceg loseg moze da iznikne nesto dobro i lepo.

  ОдговориИзбриши
 8. super je torbica, ovi cvjetovi "govore", ma prekrasno..... sad napravi još koju......naravno i pokaži nama....pozdrav.

  ОдговориИзбриши
 9. Pa ovo mirovanje ti je u stvari dobrodošlo:)! Preslatka je torbica!

  ОдговориИзбриши
 10. Pridružujem se komentarima da je torbica preslatka. Nadam se da je ovo samo početak zaraze zvane heklanje. :)

  ОдговориИзбриши
 11. You are still making flowers but this time using yarn. I love your little purse and I hope to see you crochet more!
  hugs suki

  ОдговориИзбриши
 12. Hvala Vam puno na komentarima, lijepo je čuti pohvalu :) Vi imate puno više radova od mene tako da ću navraćati i pregledavati stare i nove radove :) Trenutno mi je oko na Vašim cvjetnim slikama, divne su:)

  ОдговориИзбриши
 13. divan, divan blog i prekrasni radovi, svaka cast. zahvaljujem na komplimentima :) i uzvracam jednakom mjerom jer zaista je prelijepo to sto radis! pusa i pozdravi iz zagreba!

  ОдговориИзбриши
 14. Ja cu upotrebiti medenu rec, torbice su premedene :)))

  ОдговориИзбриши
 15. ~~~ Biti prijatelj Bogu svom ~~~ Duša,duh i telo jeste Božije delo ~ Nema ljubavi veće od ovog : - položiti život za prijatelja svog - ~ Nečije srce je slomljeno zbog sela mog,a možda je to samo bol moj ~ Ovaj proces nije loš,biti u verovanju,jeste od prijatelja savršenog ~ Učiniti malo mogu tog,podeliti Isusa sa tobom,a očekivati isceljenje i oprost makar osobi jednoj ~ Svet,svet,svet,svet je nad vojskama Bog,i danas,svi su puni Duha Svetog ~ Neka moje rane tvoj bol iscele ~ Svaki dan jeste krasan i predivan,ako verujući znamo da u svima koji veruju Bogu i Hristu jeste Isus ljubav Božija ~ Pored zdravlja i sreće,od srca svog želim da ostaneš uspešno nenadvladivo u poslu i životu svom,voli vas na nebu Otac i Bog ~~~ Neka te Bog blagoslovi i neka te čuva ~ Neka te Bog svojim licem obasja i milostiv ti bude ~ Neka pogled svoj Bog svrati na te i mir ti donese ~~~ Slava Bogu Isusu Hristu jedinome spasitelju ~~~

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!