23.02.2010.

Swap na Hobbychik blogu
Na jednom od najlepsih blogova, ispunjenom radovima autorice Tee Jukic i radovima kreativaca sirom sveta, prepun divnih iznenadjenja,od svega po malo, za svakog po nesto,organizovan je Swao povodom Dana zaljubljenih.
Taj blog imate na mojoj mrezi i mojoj listi, preporucujem.
Volim ove swapove, jer su divan nacin da upoznam nekog novog kreativca, i da ponovo osetim divnu radost iscekivanja, kao u doba detinjstva.
Iscekivanje, da li ce se meni nepoznatoj osobi dopasti moj rad, iscekivanje sta cu lepo ja dobiti, jedinu uvek znam da ce biti lepo.
Ja se bas nisam drzala teme, na mojim radovima nema srca, ali cvece je uvek prikladan poklon, pa i moje vecno cvece.
Za slicicu sam smislila jednostavnu kompoziciju, ali me je malo namucila i ruza i petrovci, jer je svaka latica bila odvojena od cveta, lepila sam ih pojedinacno, tako je to kad su suve.
Ostalo su moje uobicajene sitnice.Prava radost dosla je danas, odnosno otkrila sam je u postanskom sanducetu, prvo divno upakovano, a zatim, ispod te lepe trake i ukrasa, savrseno lepo jastuce, eno ga sada vec stoji na sofi i gledam ga dok kucam. Simona je pazila na sve, bilo je prelepo upakovano, a cak i pisamce ukraseno srcima, divno, vidi se da je moja draga nova prijateljica osoba od stila.


Hvala Simoni za divan rad u koji je unela puno ljubavi, paznje i umeca. Vecno ce me secati da tamo u dalekom gradu Varazdinu, zivi osoba koja je jedan delic svog zivota posvetila meni.

2 коментара:

  1. Da smo se dogovarale kako poslati poklone da stignu isti dan sigurno ne bismo uspjele, tim mi je draže što je tako ispalo.Veseli me da ti se sviđa moj rad i sigurna sam da ovo nije naš posljednji kontakt.

    ОдговориИзбриши
  2. Divni pokloncici! i ono sto si dobila i ono sto si napravila

    ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!