08.07.2010.

Bez naslova


Mogla sam staviti i naslov " Veliko spremanje"
Eto, već sam pisala poznatu priču, svaki blog ima svoju listu, eh kad bih mogla ja bih sve stavila na ovu moju listicu, nego, skoro da nema mesta, neke adrese program ne prihvata, pa su ostali na dnu i ne vidim ažuriranja, neki, ko zna zašto nemaju ikonicu, mada sam ja podesila da je svi imaju. jedno je sigurno, na svakomblogu je nešto novo, zanimljivo i drugačije, a kada sa nekog bloga krenem da obilazim druge sa liste, pa dalje, širim se širim, i ne znam koliko sam blogova otvorila, izgubim se u tom čarobnom svetu.
kad je u pitanju mreža, tu sam neke stavke skinula, poznate su svakome koga to zanima, ali sam dodala dve, a zašto, pa kad otvorite, biće vam jasno:

S T A Š A !!!

Verujem da će pobediti bolest i nadam se da ćemo svi pomoći u tome.

Ja sam učestvovala u nekim akcijama na fejsu i mislim da sam malo učinila. Ponudila sam svoje bookmarkere, svakome ko uplati sto dinara, na žalost, niko se nije javio.
Ponovo, ovde nudim, iste te ili slične, imam ih gomilu, ne znam koje sam fotke stavila na fejs...nije bitan bookmarker, bitno je da imamo srce.
Javite se, ućestvujte, osećaćete veliko zadovoljstvo što ste pomogli, ako to vi ne učinite, ako razmišljate, pa nije mojih sto dinara ništa, varate se, vaših sto dinara je sve, jer ako većina tako razmišlja, račun za lečenje je prazan, ako svi uplatimo, na računu će biti dovoljno.

4 коментара:

 1. Ja sam prilično smotana kada je u pitanju facebook. Rado bih učestvovala u ovoj akciji i zato naručujem odmah 5 bookmarkera; samo mi Neno molim te reci na koji žiro račun da uplatim novac.
  Neno svaka čast na velikom srcu i zalaganju za druge!!!

  ОдговориИзбриши
 2. Draga Neno u međuvremenu sam se snašla i ukapirala šta i gde treba da uradim :), tako da se pridružujem ovoj humanoj akciji od srca.

  ОдговориИзбриши
 3. Lenka, pošalji mi adresu na mail, šaljem bookmarkere.
  Bilo bi lepo da mi napišeš koje boje voliš, imam urađenih oko sto komada,u tri oblika,ti oblici se u poslednje vreme stalno ponavljaju, odaberi, podloge u desetak boja, cvetici različiti, veliki je posao da sada sve slikam.

  Hvala puno.

  ОдговориИзбриши
 4. na mom kariranom blogu te čeka nagrada....pusa:))....

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!