20.12.2010.

Na brzinuDešava li vam se da ste u nekom periodu strašno prebukirani obavezama i da zagrizete više nego što možete da progutate?
Tako je bilo i sa mnom, i inače u velikim obavezama, spremala sam radove za izložbu, koje će prodavati moja prijateljica i moja ćerka, a ja ću se povremeno promuvati Gospodskom, jer tu radim.
Uz to, u jeku su bile pripreme za slavu kod mame i brata, na žalost snajku nemam, bar da je volim, ne samo da pomogne mami, pa sam morala ja, put u Čačak u subotu, i još sam u Čačku.
Dok ne stignu gosti, evo da pokažem još nešto, fotografisala sam na brzinu, otud i naslov ovog posta, i samo delić onoga što sam napravila, i mnogo sam loša u fotografisanju, pa šta se vidi, vidi.
Radila sam ove cvetiće sa velikim uživanjem, napravila sam šnalice i brošiće, žao mi je što fotke nisu bolje. Većina je napravljena od ostataka zavese, osim ovog tamno crvenog cveta, koji je napravljen od ostataka svile već opisane Vesnine maturske haljine, i naravno, taj je njoj i ostao, juče ga je nosila u kosi.

Zahvaljujem se svim kreativkama čije sam tutorijale i fotke radova pratila, da bih ovo naučila, dakle ništa nije originalno, sve je naučeno u krafterskom svetu na netu, posebno od Lenke i sa sajta Cut Out + Keep

Želim vam svima uspehe na izložbama, koje su svuda u punom jeku, puno lepih radova i da svi vaši radovi nađu udomljenje kod osoba koje vole i cene ručni rad.

12 коментара:

 1. Da, draga Nena, i meni se dešava da se zatrpam svakakvim obavezama, a ponekad je zaista teško sve uskladiti!
  Cvjetići su ti prekrasni, napravila si ih savršeno!!!

  ОдговориИзбриши
 2. Da,da,baš je tako,ja još nisam ni stala sa zagrizima,a kad počnem žvakati i gutati,bit ću gotova.

  Ovi su vam cvjijetovi zaista preslatki i veseli.

  I jako mi se sviđa..."ali zlato je zlato"

  ОдговориИзбриши
 3. draga Neki , cvetovi su preslatki , stvarno si fantastična ja mislim ti još slaviš... ti već pripremila radove za izložbu i sve ostalo ...
  stvarno za divljenje , čestitam draga prijateljice ....

  ОдговориИзбриши
 4. Na brzinu da ti kazem da su cvetici prekrasni. Postala si pravi cvetni profesionalac. I da znas mnogo se radujem za tebe i tviju kcer i taj spetakularni dan izlozbe. Jedva cekam vasa iskustva. CMOKKKKKKKKKKKKKKKKkk

  ОдговориИзбриши
 5. Prelepi cvetovi, hvala Neno za divne reči:).
  Svi mi međusobno učimo jedni od drugih i unosimo deo svog duha u ono što pravimo. Zato ovi tvoji cvetovi jesu originalni :)))

  ОдговориИзбриши
 6. Hi Nena....love the flowers that you're making!
  After Christmas I want to make some flowers from a vintage flower loom that I bought.
  And of course I want to crochet some too.
  Hope you have a wonderful holiday!!
  Hugs Ann

  ОдговориИзбриши
 7. Hvala ti draga na lijepim željama, i ja tebi kao i tvojoj obitelji želim sve najbolje!
  I pošalji sliku bora na mom se blogu sigurno nečeš razočarati.

  Pusa,Zondar Art

  ОдговориИзбриши
 8. Draga Neno,želim vama i vašim najmilijima puno lijepih i veselih trenutaka ispunjenih zdravljem i srećom za nadolazeće blagdane.

  ОдговориИзбриши
 9. Hvala na dobrim željama, tvojim lijepim komentarima, čestitke i uspjeh na izložbama, dobru zabavu na slavi, puno trenutaka ispunjenih zdravljem srećom tijekom života tvog i tvojih najmlijih. Hvala na ugodnim trenucima i da ih bude još. Loredana.

  ОдговориИзбриши
 10. Uz miris božićnog drvca želim Tebi i obitelji od sveg srca čestit Božic i božićne blagdane - dok radost i sreća dolaze sami! Puno uspjeha i zdravlja u Novoj 2011. nek je s vama!

  ОдговориИзбриши
 11. Draga prijateljice, bila si pravo vrijedna... sviđaju mi se šnalice, divne su! Žao mi je što nisam u prilici doći na tvoju izložbu, a opet se radujem jer si odlučila da publikuješ svoje radove na drugi način! To je divno, držim ti plačeve, i nadam se da ćeš sve svoje rukotvorine prodati ljudima koji će ih kupiti sa ljubavlju, volim te, i pozz djevojke, :-)))

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!