04.08.2011.

Mali svet

Konačno sam našla vremena i mogućnosti da preuzmem poklon sa giveaway-a kod Ville Loredane, koji je ona u želji da mi pre stigne poslala u Beograd preko ljudi koji su letovali u njenom divnom mestu u Istri.
Tako od Istre do Beograda, dođe divan poklon i to nošen rukama čoveka koga sam poznavala dok je bio dečak, u čijoj kući smo muž i ja kao mladi bračni par bili podstanari, gde su se rodile moje ćerke, a on je mene prepoznao kad me video, ja njega nisam, od dečaka je postao zreo porodičan čovek, a ja dobih kompliment, čim sam prepoznata, nisam se mnogo promenila za više od dvadeset godina:).
Svet je zaista mali.
A poklon, poklon je fenomenalan, miriše lavanda, divni predmeti, rađeni sa ljubavlju i pažnjom i velikim umećem. Tu je lavanda milje, divna staklena tacnica sa obrnutim dekupažom, kesica lavande u organdinu, divno zapakovana i ukrašena motivom lavande sa salvete, i naravno, nove salvete za moju zbirku, koja je zahvaljujući vama sve bogatija. Nedavno sam dobila divne salvete od Goge, hvala Gogo, i oprosti što nisam tada bila u situaciji da se zahvalim i pohvalim.


Hvala Loredana, stvarno si dobra vila!
Pozdrav, devojke, idem da se bacim na posao, na žalost u mom redovnom poslu nema mnogo kreativnosti, ali pomaže da se zaborave brige.

10 коментара:

 1. Drago mi je da si se i ti obradovala,poklon je zaista lep .Uzivaj:)

  ОдговориИзбриши
 2. Čestitam na poklonu!!!!! Znam ja kakav je to užitak :))

  ОдговориИзбриши
 3. Pokloni i razne sitnice koje nam neko daruje u znak prijateljstva su neprocjenjive vrijednosti! Veselim se zajedno s tobom!
  Lp

  ОдговориИзбриши
 4. HOLA SOY MERCEDES, Y VIVO EN CADIZ, ESPAÑA. HE DESCUBIERTO TU BLOG, Y RAPIDAMENTE, ME HE HECHO SEGUIDORA, Y TE HE AÑADIDO A MIS FAVORITOS, PUES ME HA GUSTADO MUCHO. TE DEJO MI DIRECCION DE BLOG, PARA QUE TE DES UN PASEO. ES elolordecadiz.tk ESTAMOS EN CONTACTO. SALUDOS.

  ОдговориИзбриши
 5. Moglo bi se raći 2u1 - i neverovatno priča i predivna poklon. Uživaj! :)

  ОдговориИзбриши
 6. evo me , Neki posle toliko vremena , kako uživam uvek na tvom blogu , predivne priče i predivni pokloni ovaj je svet tako mali , oduševila me tvoja pričica ... ljubim te draga i uživaj

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!