14.02.2012.

HAJDE DA SE IGRAMO


S obzirom na to da je sneg pao svuda, čak i na moru, potsećanje na proleće i leto:)

Ovih dana pripremam se da radim malo dekupaža.
Idem dva koraka dalje, jedan je krakel, a drugi šablonice.
davno sam odštampala puno šablona, a sada ih seckam. Neće mi sve trebati, naravno, ali meni je to zabavno, male makazice za nokte, pa polako, uz kaficu. Malo seckam,malo radim nešto drugo.
Skoro da mi je gotova jedna mala kutijica, reciklaža:)
Nanela sam na poklopac prvu komponentu, suši se. Upustva kažu, suvo je kad postane potpuno prozirno. Meni je prozirno ima već nekoliko sati, ali na dodir se lepi, pa sam ostavila za sutra, što je sigurno, sigurno je. Jedva čekam da vidim rezultat.
U međuvremenu, dobila sam blog nagrade, od Naky, od Melanzane i od Unikatee.
Hvala puno.

Zadatak je mnogo težak, odabrati petnaest blogova i proslediti nagrade. Teško je odabrati, zato ću ja zaobići pravila i pokloniti nagradu svima koji je žele, jer ih svi zaslužujete.
Drugi zadatak je da napišem sedam stvari o sebi.
Pisala sam puno puta, sada ću napisati baš činjenice, neću o tome šta volim ili ne volim.
1. Dakle, udata sam i u braku skoro 25 godina, evo za malo više od mesec dana. Srebrna svadba, wow! Mnogo puta sam htela da se razvedem:)))
2. Imam dve ćerke, Anđelku, 24 godine i Vesnu, 23 godine.
3. Rođena sam i odrasla u Čačku, fakultet završila u srcu Šumadije, živela u Ivanjici, pa u Novom Beogradu, a sada u Zemunu...dosta selidbi, dug put.
4. Zaposlena sam, dobro radim svoj posao, ali ga ne volim, previše sam dobrica za taj posao, sticajem okolnosti sam tu, a ne svojom željom.
5. Imam brata, mnogo ga volim, pa mi je žao što mu mama još sprema i pere, jer se nije oženio.
6. U horoskopu sam škorpija, ali osim upornosti, a ne i tvrdoglavosti, ne prepoznajem kod sebe ni jednu osobinu škorpije, stoga ne verujem u horoskop.
7. Po nekad klonem duhom, ali sam u biti veliki optimista i pozitivac.

Evo, još malo bookmarkera. Više ih i ne pokazujem sve koje uradim, nisu vam ništa novo, iako je svaki unikat, ipak su na neki način slični. Fotografije nisu dobre, jer se vidi odsjaj od blica, a poslednju sam fotografisala bez blica, pa je mutna. Tako mi i treba kad fotografišem po noći:)
Uvek ih imam dosta i poklanjam u svakoj prilici, a ja često u knjigu koju čitam, stavim papirić, zaboravim uzeti neki za sebe iz kutije gde odlažem završene.


Želim vam laku noć.

10 коментара:

 1. Znaš,stvarno mi se sviđa ovo tvoje prešano cvijeće!Nekako me podsjeća na djetinjstvo i kako sam ih prešala s mamom.Samo ne sjećam se da smo ih ovako korisno i lijepo upotrijebili.
  Veliki pozdrav:))

  ОдговориИзбриши
 2. wow stvarno radiš prekrasne radove čestitke na nagradama pozzzzz

  ОдговориИзбриши
 3. book markeri su odlični! čestitke na nagradama!

  ОдговориИзбриши
 4. Baš lepi radovi ... i slatko sam se nasmejala što stavljaš papirić u knjigu , pored ovakve lepote ! :))

  ОдговориИзбриши
 5. Tvoji bookmarkeri nose u sebi svu ljepotu cvijeća i boja, prelijepi su i mnogo mi se dopadaju, već su postali tvoj zaštitni znak :)

  ОдговориИзбриши
 6. Tvoji bookmarkeri su zbilja posebni, i sama sam sretna što imam nekoliko primjeraka!!! I nemoj govoriti da nisu ništa posebno, oni su nešto najposebnije što ja znam! Šta ima veze što su slični, samo ti njih slikaj!!!!! POZZZ

  ОдговориИзбриши
 7. E stvarno ne mogu vjerovati da umetneš papirić umjesto svojeg bookmarkera...dobit ćeš po prstićima...a ja mislila da u svakoj svojoj knjizi imaš barem po jedan svoj "bukić"!
  Bookmarkeri su prvo što sam zamijetila na tvom blogu i što me je u potpunosti oduševilo iz razloga što se radi o prešanom cvijeću koje uvijek tako pažljivo posložiš i iskombiniraš, a zatim me privukla tvoja pozitivna energija i nesebično darivanje!
  Novi bukići su predivni...ali ne kao oni koje si meni poklonila :)))
  Što se tiče dekupaža, ako radiš sa step1 i step2, drugi sloj se nanosi nakon 1/2 sata, ali mislim da je ista stvar i sa drugim medijima koji se nanose u dva sloja i kod kojih bez obzira što su ljepljivi na dodir možeš nanijeti fazu2!
  Čestitam ti na blog nagradicama :)))
  pusa

  ОдговориИзбриши
 8. Draga Neno, ti si neumorna! To me kod tebe, pored dvinih radova i velikog srca, najviše oduševljava! Bukmarkeri su jako cakani, a nagradice potpuno zaslužene! :*

  ОдговориИзбриши
 9. Draga, cestitam na nagradama, a tvoji bookmarkeri su bezvremenski unikati, prelijepi su:-)

  ОдговориИзбриши
 10. zelo lepa knjižna kazala si naredila...tako kot vedno :)
  vsak za sebe unikat

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!