18.02.2012.

Podrška

...našoj Mare.
Volim gledati blogove, zaista ih je puno na mojoj listi, a još više na listi za čitanje.
kao i svi, imam problem sa slobodnim vremenom.
Žurim da vidim što više i naravno da pohvalim, jer svakoj od nas pohvala prija.
Na nekim blogovima mi lepo kaže, nekada odmah, a nekada kad kliknem objavi ili pošalji, iznenada iskoči: Ne, nema žurbe, kucaj slova, dokaži da nisi robot.
I tako, umesto da posetim još jedan post, ja deširujem ta slovca, sričem kao đačić, ma i oni su bolji od mene:)
Ranije su slova bila jednostavnija, i bar nije pisala ta glupost.
Večeras sam bila drska, nije me mrzelo da se vratim na "uredi" i da zamolim da skinete ta slova. Ne mora se odmah objaviti komentar, prvo ga proverite vi, a ne neka blesava googlova slova. Tim slovima se, lepo piše proverava da li smo roboti, a ne da li smo u komentaru napisali nešto uvredljivo i nedolično.
HVALA

16 коментара:

 1. Zaista ta slova oduzimaju vrijeme, a ničemu korisnom ne služe. Mare i ti ste u pravu, pridružujem se.

  ОдговориИзбриши
 2. Ma totalno ste u pravu....naravno da se uvredljivi sadržaj ne može provjeriti putem riječi, a roboti nismo...bar ne svijesno!!!! Pusa!!!

  ОдговориИзбриши
 3. A ja mislila da samo ja imam problem da ih dešifriram...Podržavam!

  ОдговориИзбриши
 4. Kao što sam već napisala i kod Mare...podržavam i voljela bih da što više blogera pročita tvoj i njen post i da maknu tu glupu provjeru riječima i olakšaju nam komentiranje njihovih postova!
  pusa

  ОдговориИзбриши
 5. Baš mi je drago da ste i ti i Mare pokrenile tu temu. Ova nova provjera je baš komplicirana i tako da redovito slabo razaznam drugi red slova i ajde ponovo, baš ponekad izgubim volju i komentirati neke postove koji svojim sadržajem zasluže opravdane pohvale!

  ОдговориИзбриши
 6. ha ha....
  Moram se smijati. I kod Mare sam se smijala. Jer vidim da nisam samo ja na mukama.
  Podržavam sve napisano.
  jedino mi nisu jasni komentari. Svi negoduju i slažu se s napisanim i kod tebe i kod Mare, a gde su oni koji imaju te provere u svojim komentarima? Da li ljudi možda ne znaju za njih????
  pozdrav draga

  ОдговориИзбриши
 7. Čemu uopće provjera? Svako ima pravo ostaviti komentar i komentirati što želi. Ako netko ostavlja viruse, to ćemo skužiti po čudnim linkovima koji su nam ostavljeni u komentaru i naravno, nećemo ih otvarati. I problem riješen.

  ОдговориИзбриши
 8. Podržavam u potpunosti :) :) Nadam se da ćeš nam se pridružiti u sljedećem Swapu koji će biti slične tematike, ali bez pravila o nakitU, PUSA

  ОдговориИзбриши
 9. podržavam i odmah sam to uklonila jer dok mare nije objavila onaj post nisam ni znala da to imam a i samu me to živcira pozzzzzz

  ОдговориИзбриши
 10. I mene jako nervira ukucavanje nečitljivih slova.
  Čula sam da je za robote ;)
  Ne znam kako neko vodi blog goinu ili dvije i još nije ugasio provjeru?!!!

  ОдговориИзбриши
 11. neki podržavam te odmah čim sam videla u shvatila o čemu pišeš jer dugo nisam otvarala svoj blo a ni blogove prijatelja pa nisam bila u toku , ovo je zaista bez- veze sad imaju dve reči ....

  ОдговориИзбриши
 12. Podržavam... i nadam se da kod mene nema toga kada se komentariše :) Znam da sam podesila da odobravam komentar jedino kada prvi put neko komentariše, svaki sledeći put komentar ide normalno :)
  To da me nerviraju ta slovca, to je posebna priča, a dodatno poludim kada se desi da me vraća više puta jer navodno nisu ispravno uneti znaci.

  ОдговориИзбриши
 13. pa u pravu si :)

  fashionableroad.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 14. Neno podrzavam,ionako stalno imam nekih zvrcki kod komentara,nadam se da ovog kod mene nema...ako ima javljaj...

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!