28.04.2012.

Snalaženje


Jedva sam se snašla :) Dugo me nema, znam... Ne zaboravljam vas, volim vas. Radim puno, dežuram na poslu, tražim posao za muža, uvek sam u petoj brzini. Tako danima ne stižem da pokažem, uspela sam samo malo nešto da uradim. Ova kutijica, kupljena u jednoj knjižari, bila mi je toliko lepa i bez ukrašavanja. Ukrasila sam je jednostavno. Imala sam ideju neki motiv na poklopcu u obliku romba, pa sam stavila pik traku i obojila belo. Kad sam birala motiv sa salvete, nekako ni ni jedan nije bio ono pravo, osim ovoga, koji je prelazio van romba. Tako sam bojila samo ispod motiva. Prvi put, i ispalo je dobro. Unutra je somot, ali je na poklopcu bio logo, koji sam prekrila.
Ne znam koliko se sećate ove morske teglice. Poklonila sam je prijateljici, a dugo je stajala kod mene. I baš malo posle toga javi mi se devojka koja želi tu teglu. tako sam napravila bliznakinju, ali ima malih razlika.
Naravno, i dalje su mi etui za naočare opsesija...nekako su sitnica svima potrebna.
Sve vas grlim i pozdravljam iz toplog Zemuna :)

9 коментара:

 1. Lijepi radovi, kutija je posebna, nadam se da će traganje za poslom uroditi plodom, mora jednom. Puno pozdrava.

  ОдговориИзбриши
 2. jako lijepo. Super si napravila dio motiva izvan romba. Precizno da se ne primjeti.

  ОдговориИзбриши
 3. Prekrasni radovi, svaka čast :) pozz

  ОдговориИзбриши
 4. Tačno, dugo te nema, baš sam se pitala šta se dešava, ali eto, jutros uključim kompjuter i vidim da si tu. Radovi su, kao i uvek, lepi. Meni lično je najlepša teglica, jer ja volim plavu boju i sve što podseća na more, leto i putovanja. Pogledaj na taller de Artesania tutoriales, ima dobra ideja sa ljuskama jaja, mislim da bi neki etui mogao da bude urađen tako.pozz

  ОдговориИзбриши
 5. Znam da si u petoj brzini, ali uspori, zastani kod mog bloga i preuzmi nagradu. Šaljem ti je zato što si tako vredna i kreativna.

  ОдговориИзбриши
 6. Svi radovi su mi toliko lijepi, da ne mogu izdvojiti najljepši. Predivno draga!!! :)))

  ОдговориИзбриши
 7. Svi smo sa vremenom na "Vi" ...
  Radovi prekrasni ko i uvijek!!!!

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!