14.07.2012.

Dugo me nema

Znam, zaista me dugo nema. Ne radim ništa kreativno, imam puno drugih obaveza, kao i svi. Vrućina mi udarila u glavu, pa nekada gubim koncentraciju. A idem na posao sveki dan, na godišnji ću u septembru. Sama sam tako birala, nadajući se nečemu čega nema, ali ja se još nadam :) Sutra idem na svadbu. Kasno nam je javljeno, inače bih ja napravila neki poklon...ove kutije koje imam su preskromne. Tako smo kupili, takođe skroman poklončić, a ja sam jednu od starih čestitki malo doterala. Teška vremena, cimer i dalje ne radi, znate kako je, svuda je isto. Ipak, ne dam se ja, za jednu dosta staru haljinu, dosta nošenu, na kojoj dominira zelena boja, ali meni još uvek dragu i lepu, napravila sam ružu, i gotovo istu takvu za šešir. Ma biću cica maca :) Nekada je bilo obavezno za svadbu kupiti novu toaletu, ali ja tome nikada nisam nasedala. Pa kad se žene hvale šta su kupile za tu priliku, ja se pohvalim da sam specijalno za tu priliku ono što sam obukla, oprala i popeglala :) Zamislite da bude neki nespretni konobar pa mi pofleka novu haljinu, ovako nije velika šteta :) Brižno ubacujem slike, jer se bojim da će se ponovo izmešati slike i tekst. Fotku haljine stavljam da imate utisak kako se ruže svojom bojom dobro uklapaju, mada se to uživo bolje vidi. Šnalice nemaju veze sa svadbom, to sam napravila za jednu malu princezu kojoj je ovih dana prvi rođendan, moram napraviti još par ružičastih, ali danas nisam stigla.
Nadam se da ću stići i postići ovih dana da posetim vaše blogove. Nemojte zameriti što nisam dugo, nećete, zar ne? Šta god radili, uživajte :)

5 коментара:

 1. Lepo se ti nama provedi, a verujem da ćeš lepo i izgledati, jer imaš ono što daje pravu lepotu, a to je vedar duh.

  ОдговориИзбриши
 2. Znaš i sam da je na kraju krajeva jedino bitno dobro se proveseliti, a odjeća -bitno da je udobna!!!Ova tvoja haljina osvježena brošem biti će idealna-lepršava,komotna,vesela...Lijepo se provedi i sretno:)

  ОдговориИзбриши
 3. Cica-maca, haha... meni ova kombinacija haljina + ruže djeluje jako ležerno, lepršavo i izuzetno elegantno, a to je ipak najvažnije:))
  Želim ti dobar provod!!

  ОдговориИзбриши
 4. Potpuno se slažem s tobom, jer i sama sam sklona da izvučem nešto iz ormara i iskombiniram nego da jurim u trgovinu i potrošim novac za taj samo jedan dan...haljina ti je super, a brošići che che! Lijepo se provedi, a nadam se da ćeš se ubuduće malo više družiti s nama!
  pusaaaa

  ОдговориИзбриши
 5. Ma bitan je provod u svemu , dobro druženje ... a milslim i da haljina sa ovim cvetićima izgleda fenomenalno !

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!