22.05.2013.

Svega po malo
Mora da pukne bruka, ja ne umem da umetnem tekst preko fotografije da bih napravila svoj blog award.
Sinoć sam par sati provela gledajući tutorijale i ništa nisam mogla da shvatim, ono što sam pokušavala nije mi išlo  :(Umesto blog award-a, ja ću vam pokloniti ovaj lepi video klip, za dobro raspoloženje, autorka je moja prijateljica. Ako vam se dopadne, možete gledati sve video klipove na njenom kanalu na youtube.

Dalje želim da vas obavestim da je na blogu IZAZOVI I SLATKIŠI, objavljen konkurs za proširenje tima, pa ukoliko sebe vidite kao deo ovog sjajnog tima, koji nam pruža puno radosti, prijavite se na blog Izazovi i slatkiši, na ovom linku.
I na kraju, ali ne kao najmanje važno, Vanja, jedna od članica tima Izazovi i slatkiši, na svom blogu dodeljuje blog candy, ja sam se prijavila, zabavno je igrati se, išćekivati ko će biti dobitnik nagrade i radovati se zajedno sa dobitnikom.Nemam ništa svoje, ne stižem da radim nešto ozbiljno čime bih se mogla ovde pohvaliti, ali uskoro ću biti malo na odmoru, pa će biti radova.
Do tada, svima želim sve najbolje i puno uspeha u svemu čime se bavite, puno radosti i smeha.


3 коментара:

 1. Ako hoćeš da zajedno ovako online pokušamo nešto oko tog teksta preko slika,slobodno mi se javi na mail pa da probamo...nije teško i mora da postoji način da i to uskoro savladaš;)
  Pozdrav i čestitka na nagradi!:*

  ОдговориИзбриши
 2. Hvala ti sto ucestvujes u mom giveaway-u i srecno! :)

  Pozdrav
  Vanja

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!