09.12.2008.

Cetvrtak-Lisa

Danas je izašao časopis Lisa sa tekstom o mojoj malenkosti. Molim da u komentarima pogledate i moj komentar.Ne znam koliko se secate da sam pisala o jednoj lepoj vesti, koja me obradovala, kad mi je bilo bas tesko. Obradovala, ali nije resila moje probleme i brige, niti ce ikada, ali je prijatno saznanje da je neko sasvim slucajno, pretragom na Googlu, pronasao moj blog, da mu se svidelo to sto radim. Malo sam bila u neverici da se to meni dogadja, jer znam koliko ima kreativnih i vrednih ljudi, velikih majstora i mnogo boljih od mene. Ipak, za "Inspiracije" moj rad je bio reprezentativan.
Nisam videla clanak, nisam videla fotografije, videcu to istovremeno sa svim ostalim citaocima.
Svi oni koji me cene, koji lepo misle o meni i kojima je stalo, setice se da u cetvrtak izlazi ta Lisa.

8 коментара:

 1. Super su ti novi radovi, a izdvajam 4. jer u bašti moje majke ima ovakvo cvijeće i 6. jer obožavam ljubičice...
  Članak u Lisi je odličan!

  ОдговориИзбриши
 2. Članak u Lisi ostavlja dobar opšti utisak.
  Međutim, zbog mojih mnogobrojnih i bivsih i sadašnjih prijatelja sa kreativnih foruma, moram da navedem, da članak nije bio na autorizaciji.
  Objavljeno je da sam okupila krug istomišljenika, što ja nisam izjavila, već sam pričala da sam registrovana na više foruma koji okupljaju kreativce.
  Takođe nisam rekla da ne razmišljam o prodaji, na protiv, već da prodaja zahteva dodatno angažovanje za koje ja nemam vremena, i da zbog uloženig truda, cene mojih radova ne bi bile pristupacne širem krugu, pa više volim da poklonim prijateljima, nego da prodam anonimnim ljudima po znatno nižim cenama.
  I naravno nisam rekla da se u pozamanteriji prodaje karton.
  Ipak, opšti utisak je vrlo povoljan, lepo je što se o meni pisalo, posebno imajući u vidu da sam jedna koja se bavi ovim iz hobija, dok su drugi autori koji su predstavljeni, profesionalci, koji od toga žive.
  Hvala svima koji su kupili časopis i pročitali članak.

  ОдговориИзбриши
 3. Lisu ne kupujem,mislim-uopste ne citam stampane formate od kako koristim internet.Na sajtu sam videla samo delic teksta i sliku,a ostatak je dostupan u stampanom izdanju :)
  U svakom slucaju,cestitam,kakav god tekst bio ne verujem da je los.Nadam se da ce ti taj clanak pomoci u promovisanju pa i plasiranju tvojih radova.

  ОдговориИзбриши
 4. Pročitala sam članak. Tekst i fotografije su odlični.

  ОдговориИзбриши
 5. Neno, bravo! To je zaista uspeh!
  Ipak ono sto vredi kad -tad bude primeceno! :)

  ОдговориИзбриши
 6. Cestitam ti od srca Neno.Hvalim se tvojim poklonima svuda i eto stiglo i do Lise.;)
  Pozdrav Dragica

  ОдговориИзбриши
 7. Stojimo mi u marketu pre neki dan i dok cekam kolica prelistam Lisu koju inace ne kupujem i bas pomislim kako zena lici na tebe i jos radi isto sto i ti,nisam nista ni procitala,samo videla slike.Sad vidim da si ipak bila ti,idem posle napolje i kupujem Lisu.Svaka cast,``izasla`` si u novine.

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!