11.12.2008.

Nova prijateljica

Fotografija ovog malog heklanog srca proglašena je za fotografiju dana na sajtu WWW.fotkice.rs Do pre pola godine za mene je računar bio nužna stvar, za posao, za zabavu su ga koristili ostali u mojoj porodici.
Onda sam krenula da se vraćam svom hobiju, koji je zbog životnih nedaća bio zanemaren, pa zbog sve većih nedaća, vraćen kao spas od bolesti i depresije, da tražim na netu da li neko radi nešto slično.
Otkrivala sam forume, jedan po jedan, registrovala se u više njih, u nekima bila zaista aktivna, a u nekima povremeno. Virtuelno sam upoznavala ljude, po nekoga i lično. Nije isto prijateljstvo u VS i prijateljstvo u RL. Na forumu se vidi samo ono što se napiše, i ponekad pogrešno shvati. Ma ima toga i u životu.
Kao ličnost sam vrlo otvorena i iskrena, brzo se ljudima poveravam, brzo se i razočaram. Ipak ne znam ko je sa druge strane ove mreže, može biti ma ko. I priznajem mnogo sam osetljiva, ali nisam za kritiku ja, zbog svoje osetljivosti, više nego neko ko me povredi.
Sve je to život, nekada tužan, ali svakome Gospod na kraju, daje ono što je zaslužio.

Miroslavu nisam izdvajala od ostalih clanova, a evo sada je uz mene. Osećam da se rađa lepo prijateljstvo. I ona radi divne stvari, fotografiše kao majstor fotografije, pravi umetnik. Ipak od njenih radova izdvojiću nešto drugo. Žao mi je što ovaj server nije prihvatio adresu njenog bloga i pored vise mojih pokušaja, zato i hoću da je predstavim na ovaj nacin, a iskreno se nadam da mi ona neće zameriti zbog ovog malog iznenađenja.

6 коментара:

 1. Hajde Neno,ne budi na kraj srca.Glavu gore,pregurala si mnogo krupnije stvari u zivotu nego sto je razocarenje od strane ljudi na forumima,pa ces pregurati i ovo.

  ОдговориИзбриши
 2. Vec sam pregurala draga, nisam mislila da zvucim kao da nisam.
  U svakom slucaju, hvala!

  ОдговориИзбриши
 3. Neno, samo napred! Znaš kako kažu: Ko zna zašto je to dobro!?

  ОдговориИзбриши
 4. Iako ne znam o čemu govoriš, žalim zbog tvojih iskustava na forumima. Mislim da na netu treba ipak zadržati dozu privatnosti, tako ne može doći do neželjenih situacia. Tvoje slike i razglednice od presovanog cveća su prelepe, svaka čast.

  ОдговориИзбриши
 5. Gde ste bili kad je grmelo?
  Zaboravite, kad ja ne mogu, idemo dalje.

  ОдговориИзбриши
 6. Primetila sam da te nema na oba foruma,ne znam pravi razlog,tvoje pravo,naravno.Bitno je da te i dalje ima na blogu,nastavi,stvaraj,to si ti,a sta se pise,prica-``Psi laju,karavini prolaze``,pozdrav.

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!