11.06.2012.

Godišnji odmor


Godišnji odmor provodim na terasi-radno. Svašta sam radila, sve je u različitim fazama. Večeras, samo ovo : Podmetači za čaše, sa omiljenim bulkama. i još neka futrolica za naočare, jedna veća za sunčane i dve obične, sve letnji motivi :) I please, neka mi neko objasni kako se po novom postavlja novi stav, novi red, meni enter ne pomaže, slike su podešene centrirano :( Želim vam lepe kreativne dane!

8 коментара:

 1. Lepi su ti podmetači, kao i sve ostalo, ali oni su moj favorit. Probaj klikom na miša da podesiš novi red.

  ОдговориИзбриши
 2. Makovi su odlični, baš mi se sviđaju. Kao da si ih prešala pa onda poljepila.
  Mene taj blogger isto zna nanervirati- stavim razmak između teksta i slike, a kad objavim, ostane kao da ga nisam maknula, nego je preblizu slici. I kad to pokušavam promijeniti, ništa ne uspijem.

  ОдговориИзбриши
 3. Kolko znam godišnji odmor bi trebao služiti za odmor, ali za tebe (i za mene) to znači: "jedva čekam godišnji da konačno radim ono što volim" :))))
  Lijepo ti je krenulo, vidim da si u kreativnom zanosu, a bulke su ustvari makovi, jel da? Futrole su taman spremne za izležavanje na plaži!
  Ne kužim što te muči u vezi entera...ugl. probaj kad sastavljaš novi post početi upisivanjem nekog slova pa odmah stasvi nekoliko entera i onda se kursorom (ili mišom) vrati na početak posta i piši, a kad umećeš sliku onda nemoj staviti enter nego se kursorom ili mišem spusti red niže!
  pozzz

  ОдговориИзбриши
 4. Meni su ovi podmetači s makovima predivni!
  Potrebno je lupiti enter 2-3 puta između tekstova i tek onda ubaciti slikicu, drugačije ju dobiješ stopljenu s tektom. A kad krenem pisati, odmah na početku odredim poravnanje teksta i kad sve napišem, ubacujem slike.

  ОдговориИзбриши
 5. Adorei teu blog, parabéns.
  Já sou tua seguidora.
  Quando tiveres um tempinho visite o meu para conheceres minhas artes, se gostares participe.
  Excelente dia.
  Beijos.

  ОдговориИзбриши
 6. Prekrasni su,svaka cast.al nađi malo vremena za opuštanje,možda te kreativnost još više potakne. spa vikend

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!