11.08.2012.

Recikliram i ja


Hvala puno na lepim komentarima na prošli post. Da mogu, prvo bih sebe reciklirala, svoju narav, svoju dušu... Ove dve kutijice, jedna plastična, jedna limena, pogodićete od čega, započela sam još davno i ne stižem da završim. Danas napokon, I did it :D Poprilično su me namućile, ali sada sam zadovoljna. Još nešto u mojoj zbirci radova. Kad imam priliku, poklonim, no, primetila sam da se ti pokloni ne cene, da završe u nekim "ćoškovima", pa sada pazim i kome ću da poklonim...ako se ne ceni, neka ga meni. Biće prilika, ne mora se odmah pokloniti.
Ovu malu brljotinu na poklopcu sam videla tek na fotografiji, odmah sam popravila, ali me mrzelo da ponovo fotografišem, prabacujem na komp...ma razmete me već. Oprostite, opet nisam stigla da posetim blogove, biće... Kiss!

9 коментара:

 1. Milka čokolada! Bingo! Ko pogodi dobija kutijicu?

  Znam da se ne ceni, ne brini, i neće se ni ceniti, osim u izuzetnim slučajevima, a koji su to slučajevi, ostavlja se autoru da proceni. Još uvek su na ceni kineske stvari i plastičnjaci, što bih ja rekla.

  ОдговориИзбриши
 2. Τι όμορφα που έγιναν!!! Μπράβο Nena! Πολλά φιλιά!

  ОдговориИзбриши
 3. Joj kutija od milke! Ja moju nisam dirala, cuvam u njoj naravno trakice ;) Odlicne ideje sta se sve moze izdekupazirati! Jos bolji rad :) Puno pozdrava!

  ОдговориИзбриши
 4. Ma nema do reciklaže.Odlično su ispale i baš je fora što si ostavila dio Milkine livade :))

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!