17.08.2012.

Još malo novoga :)


Kad rasturim sve boje, četke, salvete i alate, ne umem da stanem dok imam šta da radim. Ostavljam sve drugo zanemareno, i žurim da završim...tako evo još malo radova. Nakon što objavim ovaj post, konačno ću napraviti jednu prijatnu šetnju po vašim blogovima, dugo nisam :) Hvala što me pratite :) Reciklirana limena kutija u obliku valjka :)
Svećnjak...da li mi je uspeo shabby'
Futrole-etui za naočare, postaju mi biti u dekupažu ono što su mi bookmarkeri u radovima sa presovanim cvećem, pa ih nisam ni fotografisala pojedinačno. Ima na njima poluuspelih šablona, malo krakela, i onih sasvim jednostavnih, koji ističu lepotu motiva na salveti :)
Eto, drage moje, to je sve za večeras. Sve vas grlim.

11 коментара:

 1. Da, primjetila sam da etuie radiš najviše i svaki puta ispadnu ljepše! Svjećnjak si dobro pohabala, jedino što bih ja umjesto ovih zelenkasto-žutih cvjetova stavila - ništa ili bi taj dio malo jače pohabala, ali to je stvar ukusa!
  Kutija koju si reciklirala je prekrasna, odličan odabir boja i lijepo napravljeno!
  I ja tebe grlim :)))

  ОдговориИзбриши
 2. Reciklirana kutija je divna, lepo je kad imaš inspiraciju i kad nas posetiš na blogovima. Što se svećnjaka tiče, slažem se sa Sanjom. Mislim da cvetići i anđeo nisu baš dobar spoj, u smislu boja koje su na salvetama, ali to ne znači da je loše. Ja bih, zbog shabby izgleda dodala malo više raspucalih detalja.

  ОдговориИзбриши
 3. U,koliko radova.Baš lijepa kolekcija.I shabby je dobro ispao!

  ОдговориИзбриши
 4. Znaš da obožavam decoupage, a tebi uvijek ispadne savršeno! Ne znam jesam li te već pitala, ali reci opet :jesi li decoupage radila na plastičnom ili kožnom etui-u za naočale?Probala bih si napraviti , ali imam etui presvučen crnom "kožom".Može li se to?Hvala:)

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!