10.09.2012.

Narukvice


Povezano malo sa pretprošlim postom...bila sam u potrazi za natur drvenim narukvicama. Našla sam na fejsu devojku koja ih rodaje. Ono što me zapanjilo i rastužilo je da je imala jedan album u kome je nudila dekupažirane narukvice po istoj ceni kao natur, valjda nije znala šta bi s njima...ne prodaju se. Mi smo kreativci, radimo iz zadovoljstva. Naručila sam dve koje sam sama napravila, ni blizu tako lepo kao imanjainja moja ćerke. http://www.facebook.com/vesnina.malaradionicadecupage Naručila sam i nekoliko koje je ona prodavala i odmah ih poklonila, naravno rekla sam da nisam ja radila. Ja sam radila ove koje vam pokazujem, ali nisam ih ni malo dobro uradila. Spojevi sa unutrašnje strane se, srećom, ne vide kad se stavi na ruku.
Još puno ja treba da učim i vežbam :) Do sledećeg posta, grlim vas sve.

7 коментара:

 1. Neno, sećam se kada si slično govorila za dekupaž i kutije a vidi dokle si stigla! Zato samo tako nastavi pa će doći momenat kada ćeš i sama biti zadovoljna svojim narukvicama. Meni se ove sada već dopadaju! :)

  ОдговориИзбриши
 2. Meni se baš sviđaju.I ja sam se okušala u jednoj-nisam više imala narukvica i neću stati jer me baš veseli decoupage na narukvicama:)Nastavi i ti , svakako, jako su lijepe.Nedostatke ne vidim.

  ОдговориИзбриши
 3. Verujem da ima puno caka koje treba savladati, ali sam isto tako sigurna da ces sve to i nauciti :)

  Samo napred u nove pobede :)

  ОдговориИзбриши
 4. neno narukvice su super! znate kako se kaze: vjezbom do savršentva!lyra bas dobro kaze,kad ste počeli sa kutijicama a danas ste pravi maher za njih. meni je ova druga favorit,bas je nekako fensi za nas mlade

  ОдговориИзбриши
 5. Draga moja Šumadinko,ove narukvice su ti baš lepe.Naročito volim motiv maka(ako se ne varam).Ali ja sam se silno zabavila čitajući neke tvoje postove(ne mogu sve odjednom).Vrlo su zabavni i neposredni.Bilo mi je zadovoljstvo što naiđoh na ovaj cvetni svet.Pozdrav,Sandra

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!