01.09.2012.

Ponovo sa vama


Hvala za divne komentare i reči podrške. Ipak sam nešto radila. Shvatila sam da mogu da poklonim radove nekome ko će ih zaista ceniti, u humanitarne svrhe. Danas sam odnela prijateljici punu kesu radova za jednu humanitarnu izložbu. A ovo su novi bookmarkeri napravljeni za Helen, moju prijateljicu. Helen je odlučila da rodi peto dete. Za vreme trudnoće, osećala se jako loše, a stanje je postalo alarmantno negde pri kraju šestog meseca trudnoće. Porodili su je, jedva su preživeli i ona i njen sin, beba je nakon toga bila dva meseca u inkubatoru, a Helen na lečenju od teške bolesti koja je u trudnoći pokazala pravo lice. Bookmarkeri, a i još po nešto lepo, može se kupiti ovde.
Hvala vam, divni ste. Voli vas vaša Nena :)

7 коментара:

 1. Bravo Neno! Bravo što si se izvukla iz minus faze kad su rad i radovi u pitanju, a bravo i za odluku da radove pokloniš nekome kome će trebati. Kao da smo se dogovorile, jer sam i ja razgovarala sa ženom iz organizacije RUKOVETI iz Niša i rekla da želim da im poklonim neke stvari.

  ОдговориИзбриши
 2. uvijek se iznova divim tvojim radovima!!!!!!!!!!!!

  ОдговориИзбриши
 3. Tako treba, gledati naprijed i vidjeti izlaz...poklanjati sa srcem i pritom se osjećati odlično!
  Prekrasni cvjetni bookmarkeri!
  I.L.Y.

  ОдговориИзбриши
 4. Idemo dalje, svaki novi dan donosi nešto novo i bolje, barem tako trebamo željeti.Sretno,kreativno i veselo ti bilo:)

  ОдговориИзбриши
 5. Drago mi je da ni našla načina da crne misli ostaviš iza sebe! Samo hrabro napred! :*

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!