30.10.2012.

Gift cards


Sve su jednakih dimenzija, 8X8 cm, samo su mi fotografije loše :) Eto, posle razgovora sa jednom ljubaznom gospođom iz jedne, vrlo slabo posećene galerije-gift shopa, u šta sam se i saam uverila, rešila sam da napravim jednu količinu. Ta dama, slikarka, pala je na teme kad je videla moje bookmarkere i čestitke. Sedele smo sat i po u ćaskanju o koječemu, i za to vreme, ušao je samo jedan čovek, kupivši-gle čuda, čestitku, a jedna žena kupivši papir za pakovanje poklona. Tu će, nadam se biti izložen mali asortiman mojih čestitki, bookmarkera i ovih gift kartica, za probu. Dekupaž ne, jer ta gospođa radi takve radove u dekupažu da bih se stidela da joj pokažem svoje.
Ponovo nisam stigla da da vidim kako ste mi vi i šta lepo radite. Oprostite. Želim vam laku noć i prijatne dane koji dolaze.

8 коментара:

 1. oo,bravo nena! rekla sam ja da ce se jednom naći netko tko voli tvoje radove i bila sam u pravu! za dekupaz nemoj da podcjenjujes sebe,sve je stvar vjezbe i prakse

  ОдговориИзбриши
 2. Ma neka samo krene prodaja da se i ti malo opustiš i u tome smjeru razveseliš.Sretno sa izradom i prodajom:))))

  ОдговориИзбриши
 3. Baš mi je drago zbog tebe...tvoji radovi sigurno zaslužuju da ih vidi i u njima uživa i šira publika!

  ОдговориИзбриши
 4. Super!. Želim puno uspjeha. Ćestitke su slatke

  ОдговориИзбриши
 5. Srećan rođendan!

  Gift kartice su izuzetno lepe, veruj mi. Površina je mala, ali ti si uspela da na tome napraviš nešto izuzetno lepo i jedinstveno.

  ОдговориИзбриши
 6. super je pridružujem se čestitkama i želim ti puno uspjeha

  ОдговориИзбриши
 7. Lijepe čestitke, tko ih ne bi kupio. A vidiš, tvoja pojava je odmah privukla mušterije. :)

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!