28.10.2012.

EVO IH


Radila sam ih ja, samo nisam se hvalila...previše ste navikli na njih. Danas ih je moja V. nosila na sakjam knjiga, zapela da prodaje. Zaustavljala ljude koji su već kupili knjige, pokazivala, svi se divili, ali niko, baš niko nije kupio.
Bez blica, malo mutno.
Sa blicem, malo jasnije, ali taj sjaj na sredini, zbog plastificiranja. Prijatno veče želim :)

8 коментара:

 1. Sta reci...obelezivaci su pledivni,a takva reakcija??Mislila sam da je u velikom gradu lakse prodati nesto...U maloj sredini ja sam odavno odustala,iskustvo prilicno ponizavajuce...Zelim ti uspeh na dalje.Veliki pozdrav

  ОдговориИзбриши
 2. Ne znam jel je to zbog krize ili zbog gluposti, ali da baš nitko nije kupio bar jedan od mnogih tako krasnih bookmarkera.. Ne mogu vjerovati! Eto, šta reč..

  ОдговориИзбриши
 3. Niti ja ne mogu vjerovati,baš niti jedan! Ne znam što je razlog , meni su posebni i doista potrebni kada se čita.Čudno, sajam knjiga , a nikome ne treba bookmarker.

  ОдговориИзбриши
 4. ovaj crveni mi se jako sviđa! nena ni meni nitko nista ne uzima,ako djelim besplatno onda bi svi. bit ce bolje :) naći ce se netko tko toliko voli knjige i bookmarkere da će ih kupiti večinu! jednom ću biti u pravu ;)

  ОдговориИзбриши
 5. Meni nije čudno, a znate li zašto? Zato što mnogi dolaze na sajam knjiga da budu viđeni, da kažu da su bili ili da im prođe dan. Eto. To je i moje iskustvo.

  ОдговориИзбриши
 6. A, joooj...Da si bliže, uvjerena sam da bih ti ja uspjela prodati pokoji u mojoj knjižnici. Ali danas sve ide teško...

  ОдговориИзбриши
 7. A da ti otvoriš prodaju preko bloga, i mi te lijepo kupimo, približavaju se dani darovanja, a mnogo prijatelja kojima bismo darovali sitnicu. Razmisli o tome. Loredana.

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!