26.10.2012.

Podešavanja


Večeras, konačno imam malo više vremena, pa sam pokušala da izvršim neka podešavanja na blogu. Od kad su nam promenili bloger, ja ništa ne umem, enter mi u tekstu ne radi, nigde novog reda,slike su sabijene jedna do druge. Međutim, pokušavajući da podesim da mogu odgovoriti na svaki komentar, kao što sam videla na nekim od vaših blogova, što mi nije uspelo, pogledam nepoželjne komentare, što takođe, nikada ne radim. Bilo mi je strašno, strašno neprijatno kada sam tamo našla komentare koji, ne da nisu nepoželjni, nego su uvek dobrodošli i dočekani sa oduševljenjem. A ja se nisam uopšte čudila što imam malo komentara, jer sam i sama u poslednje vreme bila mnogo manje aktivna u praćenju vaših blogova, ali vi me, drage moje prijateljice, niste kaznile, vi ste razumele. U međuvremenu sam bila vredna, napravila sam bookmarkera oko dvadeset i čestitki oko sedamdeset. Nisam mogla sve slikati, ovo što sam pokazala je dovoljno. Sledeće što ću raditi biće gift kartice, sećate se, radila sam ih i ranije. No, moram malo nadoknaditi mnoge stvari koje propuštam u svom privatnom životu u poslednje vreme. Tu priskaču u pomoć suprug, ima nešto dobro u tome što ne radi :) , i naravno, moja Anđelka. Suprugu je juče bio rođendan...pa kako smo mu kupili skroman poklon, red je bio da izvede suprugu. Sve se nešto nećkao, pa zašto sada na brzinu (posle podne, nakon mog dolaska s posla) da odlučujemo gde ćemo večeras, bolje za vikend....kao da biramo na koju ćemo svetsku destinaciju u tronedeljni provod. Na kraju je priznao da ima utakmica na televiziji koju želi da gleda. Pa, gukni golube, slobodno, razumem ja da imaš pravo slaviti rođendan na isti način kako provodiš svako veče kod kuće, sa prstom zalepljenim za daljinski :) Tako, sutra uveče mi se neće izvući, bar za neku zajedničku šetnjicu, a kako je za koji dan i moj rođendan, biće to zajedničko slavlje. Nisam fotografisala ništa od novih radova, pa ću vam za kraj pokloniti jednu karikaturu sa mudrom porukom, pozajmljenu sa neta. Nad ovim se zaista treba dobro zamisliti.
Pozdravlja vas i želi vam prijatan vikend Nena, kojoj Google ne dozvoljava više da koristi nick, nego mora puno ime i prezime :)

7 коментара:

 1. Sećan rođendan gospodinu, a ti se bori za ravnopravnost tako što ćeš sebi kupiti daljinski. Šalim se, to sam pročitala negde, a to ponašanje tipično muško, tako da te to ne brine. U pitanju je utakmica, ali znam neke koji gledaju Bitku na Kozari i slične filmove kao da gledaju u Boga.

  ОдговориИзбриши
 2. Srecni rodjendani u paketu:)!
  Hoce malo blogger da se igra sa svima nama!
  Mudri Dusko Radovic,malo reci-mnogo receno...

  ОдговориИзбриши
 3. Slične stvari su se dešavale i meni s tim Blogerom, ista stvar s neželjenim komentarima. Totalno sam pošizila kad sam vidjela da su mi neki komentari u neželjenim-otkud to, tko to smješta i po kojim pravilima?
  A o muževima što reći: svi su slični, ali nek je nama njih...

  ОдговориИзбриши
 4. Svi dijelimo , izgleda ,iste blogoprobleme .Sretan vam rođendan i uživajte:dan prije -poslije ništa ne znači:)Stvarno je ova izjava na kraju istinita i uvijek me nanovo baci u razmišljanje.Uživaj i ti:))))

  ОдговориИзбриши
 5. Kao što je i susjedovo voće uvijek slađe....

  Sve najbolje za vaše rođendane!

  ОдговориИзбриши
 6. sretan rođendan vama i suprugu! ovo sa blogerom i mene ljuti,nikako sa njim na zelenu granu,dosta spamova dođe u zadnje vrijeme ali srećom samo na mail pa ih ne pustam na blog

  ОдговориИзбриши
 7. Pridružujem se i ja čestitkama, a što se tiče komentiranja: nismo djeca, svako ima svoj život i svoje obaveze, ako sad netko ne stigne komentirati, ne znači da nije pogledao što smo dosad radili, a još manje da bi sad trebali prestati komentirati onima koji ne komentiraju nama.

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!