15.11.2012.

GALERIJA ARKADE

Galerija knjižara Arkade, nalazi se u Zemunu, u ulici NJegoševoj br.5, na mestu gde se ulica Karamatina uliva u Njegoševu, pa u Glavnu. Vidi se od te velike raskrsnice.
Asortiman lepih stvari koje tamo možete videti je zaista veliki i bogat, posebno keramika, a ljubazni Nemanja i Gordana, pomoći će vam da izaberete najlepši poklon za sebe ili drage ljude.
Iako sam već poodavno završila jednu veću količinu čestitki, gift kartica i bookmarkera, oni su zbog raznih priprema i administrativnih poslova, tek sada u asortimanu galerije.
Ponosna sam što su mojih ruku dela, vrlo skromna, našla svoje mesto u ovoj prelepoj i prebogatoj radnji, u kojoj ćete naći divne stvari, za svaki ukus i za svaki džep, pa čak i salvete za dekupaž, u pakovanjima, ili na komad po cenama najpovoljnijim u celom Beogradu.

Verujem da ima dosta ljudi koji žele za svoje drage nešto jedinstveno i da cene lepotu pisane čestitke koja se večno čuva u novoj eri bezličnih SMS ili e-mail poruka, koje se brzo brišu i zaboravljaju.

Pozivam sve moje prijatelje koji žive u Beogradu, da posete galeriju, ne samo zbog mojih radova.
Biće to lep doživljaj, čak i ako ne izaberete ništa da kupite.

Galerija Arkade ima još jednu prodavnicu u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 257, kod Cvetkove pijace.


Uživajte, i živi mi bili :)7 коментара:

 1. Odlična je ideja, kada i već u mogućnosti ,ovako plasirati svoj proizvod!Želim ti da ih što prije "udomiš"...Sve...Pa ispočetka:) Živjela i ti meni,živjela suradnja i prodaja...I naravno kreativnost:)))))

  ОдговориИзбриши
 2. Baš mi je drago zbog tebe i držim fige da bude uspješno!

  ОдговориИзбриши
 3. Želim ti da ova saradnja bude uspješna i dugotrajna.

  ОдговориИзбриши
 4. A ja želim da se proda što više ručno izrađenih radova, kako tvojih, tako i iz galerije! :)

  ОдговориИзбриши
 5. bravo! nzelim ti od srca puno sreće da se toga sto vise proda

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!