18.11.2012.

Mudra tegla

Ovog vikenda, moje ćerke i ja smo bile na važnom zadatku.
Napravile smo mudru teglu.
Zašto je ovo mudra tegla?Zato što je puna mudrih misli! Svaku misao možete na neki način povezati sa svojim životom i svojim stavovima, ili jednostavno-naučiti nešto.
Radile smo u dobrom raspoloženju, radovale se što se tegla puni, uz priče, šalu i smeh. Dobre vibracije su nam došle od jedne divne žene,Tatjane Beočanin.
Koga zanima, može preko Googla saznati ko je Tatjana.
Radili smo nešto slično kolačićima sudbine...mudre misli i porukice na papirićima savijenim u minijaturne svitke, vezivali ih končićima i trakicama u različitim bojama.
Malo smo dekorisali teglu, bitno je da bude providna, dakle, po principu, manje je više.
Izvučete jedan svitak, otvorite poruku, i to je poruka koju vam univerzum šalje za taj dan ili neki duži vremenski period.Potrebno je da verujete i da budete pozitivni, da zračite radošću i pozitivnom energijom i  dobrim vibracijama, sve oko vas će se menjati na bolje. Menjaće se vaš pogled na svet, videćete u svim stvarima oko sebe onu lepšu stranu.

Dozvolite sebi da budete i tužni, kad su okolnosti za tugu.
Dozvolite sebi da prihvatite stvari u životu onakvim kakve su, i tek tada moći ćete da menjate svoju stvarnost na bolje.

Uživajte, i srećan i radostan neka vam bude svaki dan!9 коментара:

 1. Lepo ste se toga dosetile! Drago mi je što učestvuješ u 'slatkišu'! Pozdrav!

  ОдговориИзбриши
 2. I meni se ova teglica dopada...Vec sam vidjala ovo,ali nikako da napravim sebi jednu :)

  ОдговориИзбриши
 3. Lijepa ideja. Danas su ljudi uglavnom tmurni i opterećeni i lijepe poruke bi mogle izmamiti pokoji osmijeh na lice. Za jedno Valentinovo sam svom dragom poklonila kutijicu s ljubavnim porukama. Onda smo još bili mladi i razdvojeni, a njemu je to bilo slatko.

  ОдговориИзбриши
 4. Divno, ja sam poklanjala ovakve tegle nekim posebnim ljudima i svi redom su bili oduševljeni. Ne mora to biti tegla, može kutija ili bilo šta drugo.
  Najlepše je što se vas tri radile zajedno i što je atmosfera bila dobra. To je tako sitna, a tako krupna stvar.

  ОдговориИзбриши
 5. Zanimljiva ideja, mislim da bi bilo baš lep poklon. Takođe ukoliko bi se pravile nekom koga poznajemo, mogle bi biti i neke lične porukice :)

  ОдговориИзбриши
 6. super. slično ima i moja susjedima sa evanđeljima iz biblije

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!