31.12.2013.

Poslednji sati trinaeste

Danas je bio poslednji radni dan. Većinu dana u godini, na poslu se gotovo i ne viđamo, jer zaista puno radimo, ali u poverenju, danas nismo radili ništa. Napravili smo mini žurku u našoj maloj pisarnici.

Kod kuće su me dočekala dva poklona naših kreativki.
Kape je Tanja uradila za moje ćerke, a za mene čestitku, od platna i papira.
Savršene su kape, devojke su oduševljene. Nisu mogle da poziraju sa kapama, jer su stavile "pakovanja na kosu, a meni se nije čekalo, da izgubim dnevno svetlo. Čestitka govori više od svih reči :)


Drugi poklon stigao je iz Dimitrovgrada, od Ane.
Šta krije bela koverta i ovi paketići?


U koverti, ručno izrađenoj je čestitka, jedna od najlepših koju sam uživo videla.U svesci je presovano cveće i bilje koje je Ana tokom godine brala i presovala za mene. Hvala puno! Ima tu biljaka i cvetića koje ja nisam do sada imala i presovala.U jednom malom paketiću su delovi za nakit.U drugom su quilling privesci na ogrlicama. Odmah su moje ćerke pravile kombinacije koji se slaže sa kojim komadom garderobe koji imaju.

Hvala Ana od sveg srca.

Dakle, meni poslednji sati ove godine prolaze lepo.
Verujem da će nam Nova godina biti bolja, sve je tako kako verujemo.

Ovako su posle napornog usisavanja odmarala naša dva momka. Ovaj čupavac je zaslužan što se naš stan, ne samo češće usisava nego ranije, već i što se tepisi moraju dodatno čistiti. Važno je da je on čist, jer strpljivo podnosi pranje nogu posle svake šetnje, kao da zna da je nagrada dozvola da penje na krevet :)


Uživajte u ovim poslednjim satima trinaeste, radosno dočekajte Novu godinu, da bi bilo radosti svakoga dana.


14 коментара:

 1. Divno,Neno..Lepo ste "vaspitali" kucu,pranje nogu i to...Vredni momci treba i da se odmore;)) Pokloni su izuzetni...Dan ti je znači i na poslu bio baš praznično dokoličast,tako i treba..Lepo novogodišnje druženje tebi i tvojoj porodici:**

  ОдговориИзбриши
 2. sve najbolje, Snežana, tebi i tvojim dvonožnim i četveronožnim ljubimcima; puno sreće i veselja u novoj godini!

  ОдговориИзбриши
 3. Puno sreće, ljubavi i zdravlja u Novoj 2014. godini, kao i lepih radova!!!!

  ОдговориИзбриши
 4. Srećna ti Nova, Neno !!!
  Želim ti puno zdravlja, sreće, uspeha, razloga za slavlje i smeh.♥

  ОдговориИзбриши
 5. Prekrasni pokloni, lijep početak nove godine, neka samo tako nastavi...vaš kućni ljubimac je pravi sretnik, vidi se da gospodin uživa :)

  ОдговориИзбриши
 6. Draga Neno, bice ovo cetvrti pokusaj ostavljanja komentara! Tvojoj porodici zelim srecu, radost, ljubavi, zdravlja, puno posla, sve najlepse! Veliki pozdrav, Raki

  ОдговориИзбриши
 7. Vidim da svima u kući poslednji sati 2013. prolaze lepo, pa bio bi red da se tako nastavi, bar do kraja 2014.

  ОдговориИзбриши
 8. Sve najljepše u Novoj i neka ti se ostvare svi snovi ..lp

  ОдговориИзбриши
 9. Vidim da i ti imas divne ljude oko Tebe pa su te se ´sjetili kao i ti mene . Hvala na divnom poklonu bas sad razmisljam dali da sve to ulikam i stavim na blog , da semalo pohvalim .

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!