03.02.2014.

Nešto novo

Kad se krene na neki zadatak, ne napušta se rado.
Tako sam i ja radila i ovog vikenda.
Nema tu o čemu mnogo da se piše.

Prvo, jedna futrola, kožna, čuvam je još iz devojačkih dana, (uh, koliko je to godina...) uradila sam je za sebe, jer ću uskoro, pored kontaktih sočiva, imati i tri para naočara.
Nekko mi na fotografili ovo toniranje izgleda prešreno, boja prejaka, a nije tako uživo, boja je nežnija i prelazi su takođe postepeniji, gotovo da mi je uspelo :)

Besparica svuda vlada, pa se ne mogu kupiti kutije i ostale drvene stvarčice za rad, zato se vredno reciklira.
Vežbam na bocama.


Ista je i sa druge strane, pa je dovoljna jedna fotografija.

Plava ima dve različite strane.


Ovako izgleda plava sa druge strane:


To je sve.
Pozdravljam vas do sledećeg posta.

16 коментара:

 1. Super je, vidiš da možeš! Na slikama se ne vidi baš najbolje, ali ako smem da primetim, fali maalo zelene boje pored listova ruže na prvoj flaši.

  Ne mora se sve kupiti, ja skoro nikad ne kupujem stvari na kojima radim. Desi se, ali retko, a i nije stvar u tome da se kupi, nova stvar je sama po sebi lepa, nego je stvar u tome da jednoj jednoličnoj stvari, kao što je flaša, daš novi izgled, da je promeniš, zato ne brini, samo napred.

  ОдговориИзбриши
 2. Samo to? Ma i ovo je previše za jedan vikend...futrola i tri boce!!! Bravo Nena! Futrola mi je super, odnosno odabir boja i cvijeća, a i lijepo si je napravila. Od boca, prva mi je najljepša...možda zbog boje, jer plavu nikako da zavolim :)
  Svi mi više-manje recikliramo, jer smo shvatili kako time činimo dobro za okoliš, ostane nam nešto novaca u džepu, a gotov proizvod je iste ljepote i vrijednosti!
  Lp

  ОдговориИзбриши
 3. oodlično si to sve uradila, baš mis e sviđa..
  lp Klaudija

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala vam.
  Isprvaviću post, to da je ista i sa druge strane odnosi se na roze bocu, a plava je različita sa obe strane, to je ista boca.

  ОдговориИзбриши
 5. Prekrasni radovi. A futrola mi je favorit. Predivno si je napravila
  LP, Martina

  ОдговориИзбриши
 6. Lepo mogu da "osetim" futrolu pod rukom,udahnula si joj novi živit,dopada mi se ..A roza flaša ima interesantan izgled,takve stvari možda i ne bismo mogli da kaupimo..Super je sve što si odradila,pozdrav,Neno

  ОдговориИзбриши
 7. Naradi se ti Neno, pošteno i za "sve pare" ;)))
  Ona roze flaša je baš interesantna. Nekako se izdvojila. Biće da je zbog samog oblika flaše koji je vrlo zanimljiv sa sve čepom. Odlično si ti to sve odradila....odlično !!!

  ОдговориИзбриши
 8. Jako lijepo :)) Futrola je originalna, jako mi se sviđa, a i ova morska boca...svaka čast!

  ОдговориИзбриши
 9. dugo nisam ništa gledala a i ono što sam gledala ništa nisam videla , sada sam verovatno sve prevazišla i svratila da pogledam šta je novo kod Nene i normalno oduševila se , predivno je neki divni su ti radovi moju dušu ispune toplinom kao uvek
  topao pozdrav za tebe

  ОдговориИзбриши
 10. Futrola je savrsena! A flase se dugo rade, bogami dobro si ti sve zavrsila za 2 dana :) Ne mogu da se odlucim koja je lepsa! Joj, 3 para naocara!? Ja sam ih izbegavala, evo vec 7 god i moram da im se vratim :( Veliki pozdrav <3

  ОдговориИзбриши
 11. baš mi je neobična ova ružičasta boca:))) Kao što su cure rekle, bila si doista vrijednai vjerujem zadovoljna rezultatom jer imaš razloga!

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!