13.07.2014.

Ponovo bookmarkeri

Kako su devojke, kreativke?
Vidim da ima onih koje vredno rade, a i onih koje zasluženo odmaraju :)

Radila sam, malo po malo, u fazama i nastavcima novu seriju bookmarkera. Nekako mi svi na isti kalup, ponestalo ideja. Nije ni čudo kad se uzme u obzir koliko sam ih napravila.
Nisam neki fotograf, nikako da naučim bolje, ali, ovoga puta sam neke fotografisala iz velike blizine, detalj samo, da vidite kako izgleda kad se ručno plastificira i kad se ne može potpuno istisnuti vazduh. No, tešim se da se uživo mnogo, mnogo manje primećuje nego na fotografiji.

Evo ih na gomili.


Evo i nekih reprezentativnih primeraka.
Čak ni o veličini fotografija nisam vodila računa, joj, joj, sad bih morala sve ponovo za kaznu. No, kasno je, a znam da ćete mi vi oprostiti. Lenon nestrpljivo čeka večernju šetnju, to je večeras moj zadatak, jer ostatak porodice gleda utakmicu. Sutra ustajem posebno rano, imam sastanak sa "šefom", na koji čekam, evo, mesec i po.
Još da se pohvalim da sam kuvala džem od kajsija, ukusan je, moja procena je da je dobro skuvan, ali mu je boja ostala svetla. Kupili smo kajsije, jer kod mog ujaka nisu rodile kao prošle godine. No, po svemu sudeći, kuvaću još, jer su kod ujaka mog muža rodile, insistiraju da dođe da uzme. Od viška glava ne boli, šećer nije skup, a ja i inače stavljam manje šećera. 
Ko bi mogao reći da žene nisu zmajevi :)

Želim da vam bude lepo, gde god da ste i šta god radile.
Do slećeg posta!9 коментара:

 1. lijepi su :)

  džem od kajsije je meni u rasporedu za sljedeći vikend.

  ОдговориИзбриши
 2. Neno, divni su bookmarkeri! Verujem da su još lepši uživo! Pozdrav

  ОдговориИзбриши
 3. Kako su lepi! Ovaj beli mi je najlepsi! Pozdrav

  ОдговориИзбриши
 4. svi su ti reprezentativni, stvarno!
  p.s. žene jesu zmajevi :DD

  ОдговориИзбриши
 5. Necu komentarisatiobelezivace, jer su savrseni, narocito ovi sa plavim cvetovima. Dan i noc se jako lepo presuje i lepo izgleda, a dzem od kajsija i treba da bude svetlije boje, tako da sam sigurna da si ga dobro skuvala. Sigurno je bolji nego moj od jagoda, bez brige.

  ОдговориИзбриши
 6. Анониман15. јул 2014. 01:22

  Prelepo,romanticno! :)

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!