08.02.2015.

Kutijice

Nije da me nema. Švrljam ja po netu, pojavljujem se na fejsu, twitteru, razgledam Pinterest i birkam šta bih mogla da radim.
Ipak radim sve isto. Uglavnom dekupaž.
Kao što sam ranije smatrala da ne treba da vas zatpavam bookmarkerima, tako mi je sada bez veze da vas zatrpavam dekupaž radovima.

Radila sam neke rokovnike, pa sam prvi put uradila kutiju sa kamenom čipkom, radim futrole za naočare i još po nešto.
Sve se to može videti na mojoj novoj FB grupi.
Volela bih da lajkujete i pratite objave.

U jednoj maloj galerijici, koja je promenila vlasnika, zemunci znaju, u prolazu kod Soko štarka, preko puta robne kuće, ostavljeno je nekoliko mojih bookmarkera. Za četiri meseca, prodat je jedan. Da je da mogu, a ne mogu, da ih ubacim u knjižaru, bilo bi bolje.
Međutim ljubazni gospodin mojih godina, vlasnik galerije, zamolio me da napravim nekoliko malih kutija, jer mu se prodaju uglavnom sitnice, a po neko traži pakovanje.
Bojim se da je veliki trud raditi ovakve kutije za ambalažu, a nije koplikovano, to može svako ko ima template.
Zato sam održala obećanje i napravila pet kutijica, koje ću gospodinu pokloniti u znak zahvalnosti za njegovu ljubaznost. I pokazaću mu kako se prave, pa dok sedi i čeka da ulaze retki posetioci, može i sam da ih pravi. Dekoracija nije obavezna, mašnica i različite boje hamera biće dovoljne.Iako mi nije prvi put da radim kutijice, ovo je dobra vežba, jer će uskoro i meni biti potrebne za ambalažu.
O tome u nekoj sledećoj priči.

2 коментара:

  1. Neno dobrodošla u svet kutijica :-) Baš su slatke! Jedva čekam da čujem šta si smislila :-) Pozdrav, čuvaj se!!! :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Za ovakve kao što smo mi možda je najbitnije samo to - da se bar nešto radi. Nemoj da misliš da nas zatrpavaš radovima, zato smo i ovde... Kutijice su predivne, nežne. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!