04.07.2015.

Umorna

Ne znam kako vi, ali ja sam zaista veoma umorna. Nije to da se nisam naspavala, na protiv, spavam možda i više nego što bi trebalo.
Nije to ni da sam umorna od posla, radim mnogo manje nego što sam nekad radila.
Nekako nemam volje da bilo šta radim, a i ako radim, onda se posao razvlači.
Još sam malo na radnom mestu efikasna skoro kao i ranije, ali zato s posla dolazim smoždena.
Zbog toga nisam ni pisala ništa na blogovima, nemam o čemu da pišem, niti da objavim fotke nekog rada. Po malo zavirim na net, ali i to sve manje, a manje lajkujem i komentarišem.
Ostajem bez pravih reči, pisati nešto što je već napisano ili nešto stereotipno nije fer prema onima koji mnogo rade i mnogo se trude.

Ipak, nedavno sam završila tri kutijice.
Neću o tome da sam ih radila sporo, da su razmaci između pojedinih faza rada bili dugi. Čak neću ni o tome da su stajale danima dok nisam našla snage da ih fotografišem, a da sam i to uradila bez priprema, da ovakve fotografije nisu dobre ako želimo da predstavimo svoj rad.
No, šta je tu je, bolje i ovako, nego nikako!

Ovo je peta kutija u istom stilu i sa istom salvetom. Jednostavno se dopada ženama, pa sam i ovu radila po porudžbini.Sledeće dve su rađene da se nađe, kad već pravim kreativni nered.


Sva mi je pamet iscurela, ne mogu smisliti šta bih vam još napisala.
Želim vam sve najbolje ♥

8 коментара:

 1. Vasi radovi si prelepi :) bez obzira na umor ;)

  ОдговориИзбриши
 2. Preopterećena si brigama, draga moja. Premorena si od svega. No, radovi pokazuju da se i te kako boriš! Savršeni su! Šaljem ti ogroman zagrljaj! :* <3

  ОдговориИзбриши
 3. Potpuno te razumem za ovo što kažeš da si umorna. I ja sam takva. Nekako se sada pravdam da je možda do vrućina. Ali ne znam, nisam sigurna. No da ne volim ove faze, to stoji... :(

  Ne mogu a da ne primetim kako su ti radovi sve bolji i bolji. Baš napreduješ!
  Svaka ti čast na upornosti.
  Očito je ovo što ti najviše odgovara i prija. SAMO NAPRED u nove kreativne pobede. Ne daj se umoriti :)

  ОдговориИзбриши
 4. Evo javlja se još jedna umorna. Mislim da je to do vremena (tj. tešim se).
  Prelepe su kutijice, naročito mi se sviđa prva.

  ОдговориИзбриши
 5. Dođe tako razdoblje umora i nezainteresiranosti, ali već preko noći se nešto dogodi i odjednom se čovjek pokrene, skoči, kao da nikada nije ni stao...tako to bude...a radovi su fantastični, prva kutija mi je naj naj, savršena!

  ОдговориИзбриши
 6. Jos jedna umorna se javlja :-( Ni na blogove redovno ne zalazim. Divni su radovi, ova ljubicanstvena je predivna!!! Kiss, drzi se!!!!

  ОдговориИзбриши
 7. Prelijepe su kutije...
  Umor razumijem, slično me uhvati s vremena na vrijeme. Nadam se da će proći.

  ОдговориИзбриши
 8. Thank you for your kind comments on the cards I posted on my blog. Those boxes are very pretty and I hope you were able to get some rest. god Bless!

  ОдговориИзбриши

Hvala na vašem komentaru!